Sponsorkliks

Wil je museum de Weeghreyse ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via Sponsorkliks.

Voor jou een kleine moeite, voor museum de Weeghreyse een mooie bron van  inkomsten. Hoe werkt het?

  1. Ga naar website www.deweeghreyse.nl  en klik op het logo van Sponsorkliks of op deze link: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12045&cn=nl&ln=nl .
  2. U klikt op de webwinkel waar u iets wil bestellen. Er zijn meer dan 600 webshops die mee doen. U ziet ook hoeveel van het aankoopbedrag naar museum de Weeghreyse gaat.
  3. Op de webshop bestelt u uw aankoop zoals u gewend bent.
  4. Als u de bestelling geplaatst heeft, wordt de maand erna op de rekening van het museum een bedrag erbij geschreven.

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com wordt besteld. Een deel van deze commissie stort Sponsorkliks (zonder vermelding van namen) op de bankrekening van museum de Weeghreyse.

Qua aankoopprijs maakt het geen verschil. Of je nu rechtstreeks een onlinebestelling doet bij bijvoorbeeld www.Bol.com of je gaat via SponsorKliks.com naar de website van www.Bol.com, je betaalt hetzelfde bedrag. Alleen in het laatste geval keert www.Bol.com aan Sponsorkliks een commissie uit en profiteert het museum hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Meer informatie is te zien op:
https://www.sponsorkliks.com/products/howdoesitwork-sk.php?club=12045&cn=nl&ln=nl Het is ook mogelijk om de resultaten van deze actie te volgen. Voor sommige clubs betekent dit een extra inkomstenbron van 100 euro per maand.